welkom.

 

Welkom bij Opel Willemoons laakdal


In 1963 werd garage Willemoons opgericht door Henri Willemoons. Al vlug groeide de zaak en bijkomende investeringen naar infrastructuur en personeel werden onontbeerlijk.

Zo werd in 1969 een werkplaats ingericht en in ’92 startte de bouw van de huidige toonzaal.
In de jaren ’90 vervoegden dochter Danielle en zoon Dominic de rangen en kreeg het bedrijf meer structuur. Persoonlijke klantenservice en kwaliteit zijn hierbij de voornaamste troeven.

Sedert maart 2005 tot heden zijn we ISO 9001/2008 gecertifieerd en sedert febuari 2017 ISO 9001/2015. en om de kwaliteit van onze tweedehandse wagens te garanderen zijn we sinds 2004 ,via het Opel Certified Used Cars netwerk, officieel dealer.

In mei 2010 werden we door Opel benoemd tot officieel erkend hersteller voor de streek.

Einde 2010 is een parking ingericht die fungeert als “openluchttoonzaal” met jonge tweedehandse wagens.

Begin 2012 is een belangrijke renovatie aan onze werkplaats uitgevoerd ; onze medewerkers kunnen nu profiteren van een moderne werkomgeving maar ook de klantenservice is geoptimaliseerd.

December 2013 mochten we de felbegeerde "Dealer Excellence Award" , een erkenning voor grootste klanttevredenheid, in ontvangst nemen.

Sedert November 2016 behoren we voor de 2de keer op rij tot de top van Belgie inzake 2dehandswagens. Een resultaat dankzij het doorvoeren van kwaliteitsnormen in het ganse doorloopproces van deze wagens in ons bedrijf!

In December 2016 hebben we voor de 3de keer de  "Dealer Excellence Award" in de wacht gesleept.


Van harte welkom!

Het Laakdals Opel Team

 
   

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens

Ga naar