Opel Accessoire DealsAlle noodzakelijke accessoires voor uw Opel, nu aan een uitzonderlijke voordeelprijs.

Accessoire Deals

De Opel Accessoire Deals

Onze Accessoire Deals verzamelen een selectie van de meest populaire accessoires voor uw Opel in handige voordeelpakketten per model. U vindt er onder meer ons veelzijdig FlexConnect-systeem voor de hoofdsteun in, duurzame rubberen vloermatten, verschillende types bagageruimtebeschermers en vele andere andere praktische extra’s.

De Accesoire Deals zijn voorhanden op Corsa E, Astra, Crossland X, Grandland X, Insignia en Combo Life.

Bovendien geniet u tot en met 30 november 2019 van een uitzonderlijke korting ter waarde van het BTW-bedrag (*) op onze accessoirepakketten en een selectie afzonderlijke accessoires!

Benieuwd naar de inhoud van uw Accessoire Deal? Configureer snel uw Opel, ontdek het pakket voor uw wagen en geniet van hoogwaardige accessoires aan extra voordelige prijzen. Voor meer details over de afzonderlijke accessoires, raadpleeg uw Opel-Dealer. Wees er dus snel bij!

Uw voordelen op een rij:

- Originele Opel accessoires
- Hoogwaardige afwerking
- Uitzonderlijke voordeelprijzen

Meer info en voorwaarden?(*) Voorgestelde accessoires zijn zowel in pakket als individueel beschikbaar. De weergegeven prijzen zijn BTW inbegrepen en inclusief montage indien van toepassing. Informatie op deze fiche kan mogelijk incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de fiche is geplaatst. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Uw Opel Verdeler geeft u graag de meest recente informatie. De korting is de waarde van het BTW bedrag op de adviesprijs van het onderdeel zonder montage. Deze verkoops-campagne is geldig van 2 september t.e.m. 30 november 2019 en enkel bij de deelnemende dealers. Tarieven enkel geldig voor België.