Acquire

WELKOM.

In 1963 is garage Willemoons opgericht door Henri ("Rikske" in de volksmond). Hij wist toen al dat het niet enkel de auto's zijn die de kwaliteit bepalen, maar dat de mensen die deze wagens bouwen en onderhouden, hun dienstverlening en vertrouwen, de basis vormen voor tevreden klanten en voor een mooie toekomst.


Al vlug groeide de zaak en werden bijkomende investeringen naar infrastructuur en personeel onontbeerlijk. Zo werd in 1969 de huidige werkplaats opgericht die toen fungeerde als toonzaal voor nieuwe en tweedehandswagens, bureel, garage en carrosserie.


Omstreeks de jaren '90 groeide de behoefte aanzienlijk om over een uitgebreider wagenpark te beschikken. Zo startte de bouw van onze ruime showroom in 1992. Hier kan dagelijks het hele Opel gamma bewonderd worden. Kom een kijkje nemen; we zullen beslist goede vrienden worden….
In de jaren negentig vervoegden dochter Danielle en zoon Dominic de rangen en kreeg het bedrijf meer structuur. Een nood aan duidelijke organisatie en werkverdeling drong zich op, om aan de gevolgen van onze 'nog steeds' groeiende onderneming te kunnen voldoen. Waar vader vroeger alles deed, werden de onderscheiden taken nu opgesplitst. In 2006 worden Hilde en Andy aan het personeel toegevoegd om de druk van administratie en verkoop te verlichten.
Ondanks alle veranderingen blijven een persoonlijke klantenservice en kwaliteit onze voornaamste troeven. Sinds maart 2005 zijn we ISO 9001/2000 gecertifieerd.
Bij Willemoons staat achter elke wagen een team waarop u altijd kunt rekenen. Ons personeel wordt voortdurend bijgeschoold om uw wagen tot in de puntjes te onderhouden; met onze gespecialiseerde apparatuur en onze vol-elektronische diagnose en afstelling, besparen wij u een hoop tijd en geld.
Uw relatie met ons begint bij Dominic,Wesley of Andy ; zij bieden u oplossingen op maat aan die specifiek beantwoorden aan uw noden bij de aankoop van een nieuwe of tweedehandse wagen.
Voor afspraken en administratieve beslommeringen kunt u bij Sonja, Hilde,Anja of Danielle terecht.
Gert, Stef, Jurgen, Steve en Rik onderhouden uw wagen tot in de puntjes. Zij verzekeren u jarenlang rijgenot door hun voortdurende bijscholende vakbekwaamheid.