Over ons

Sinds 1963 tot heden

Onze geschiedenis

1963: Henri

In 1963 is garage Willemoons opgericht door Henri (“Rikske” in de volksmond). Hij wist toen al dat het niet enkel de auto’s zijn die de kwaliteit bepalen, maar dat de mensen die deze wagens bouwen en onderhouden, hun dienstverlening en vertrouwen, de basis vormen voor tevreden klanten en voor een mooie toekomst.

 

1969: Nieuwe werkplaats

Al vlug groeide de zaak en werden bijkomende investeringen naar infrastructuur en personeel onontbeerlijk. Zo werd in 1969 de huidige werkplaats opgericht die toen fungeerde als toonzaal voor nieuwe en tweedehandswagens, bureel, garage en carrosserie.

 

1992: Nieuwe showroom

Omstreeks de jaren ’90 groeide de behoefte aanzienlijk om over een uitgebreider wagenpark te beschikken. Zo startte de bouw van onze ruime showroom in 1992. Hier kan dagelijks het hele Opel gamma bewonderd worden. Kom een kijkje nemen; we zullen beslist goede vrienden worden…

 

1993: Danielle & Dominic Willemoons

In de jaren negentig vervoegden dochter Danielle en zoon Dominic de rangen en kreeg het bedrijf meer structuur. Een nood aan duidelijke organisatie en werkverdeling drong zich op, om aan de gevolgen van onze ‘nog steeds’ groeiende onderneming te kunnen voldoen. Waar vader vroeger alles deed, werden de onderscheiden taken nu opgesplitst. In 2006 worden Hilde en Andy aan het personeel toegevoegd om de druk van administratie en verkoop te verlichten.

 

2005: ISO 9001/2000 gecertifieerd

Ondanks alle veranderingen blijven een persoonlijke klantenservice en kwaliteit onze voornaamste troeven. Sinds maart 2005 zijn we ISO gecertifieerd en in 2021 mochten we de nieuwe ISO standaard 9001-2015 toevoegen aan de andere erkenningen.

Heden: een team waar op u kan rekenen

Onze mekaniekers onderhouden uw wagen tot in de puntjes. Zij verzekeren u jarenlang rijgenot door hun voortdurende bijscholende vakbekwaamheid.